Mergi la conţinutul principal
search

Shaping Design. Together.

Shaping Design. Together.

  • 31 Mai 2021

Shaping Design. Together este o expoziție de design de produs, dezvoltată de Cartierul Creativ și Muzeul Național de Artă a României, prezentată de UniCredit Bank, parte din programul Romanian Design Week 2021

Expoziția Shaping Design. Together. va avea loc în perioada 5-27 iunie 2021, în cadrul Romanian Design Week, la Muzeul Național de Artă al României. Aceasta va prezenta traiectoria creativă a cinci dintre cele mai prolifice studiouri de design de produs din România, investigând aportul acestora la creionarea scenei locale de design contemporan, a cărei dezvoltare își propune să o prezinte.

Expoziția investighează evoluția designului contemporan din România, prezentând peste 40 de proiecte lansate în ultimii 9 ani, alături de poveștile designerilor și a studiourilor care le semnează și le-au făcut posibile:

Agnes Lukacs

agnes

Dare to Rug

shade

Radu Abraham

radu abraham

Dragoș Motica (AȘKIA R&D)

dragos motica

Stardust Architects

stardust

Expoziția Shaping Design. Together este curatoriată de echipa Romanian Design Week (Maria Neneciu), conceptul arhitectural al expoziției este semnat de către Arh.Eliza Yokina (Senior Partner CUMULUS), iar conceptul grafic este coordonat de către Radu Manelici și Sebastian Pren.

Proiectul este semnat de Cartierul Creativ, co-produs și găzduit de Muzeul Național de Artă al României. Expoziție prezentată de UniCredit Bank. Aceasta va inclusă în programul Romanian Design Week (RDW) 2021, care va avea loc în perioada 4-13 iunie, în mai multe spații din București.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).
*Proiectele nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.