Mergi la conţinutul principal
search

Online Design Market

Remesh

remesh înseamnă o a 2-a șansă pentru persoanele dezavantajate pe care le sprijinim să se reintegreze în societate și o a 2-a viață pentru campaniile publicitare OOH pe care le reciclăm în ceva util.

Produsele au aplicate reducerile. 

Cumpără

Carla Szabo

Carla Szabo, omul și designerul, traduce viața interioară a oamenilor în bijuterii, abordând teme care reprezintă trăirile intime ale ființei, trăiri care ne unesc pe noi, oamenii, în ciuda oricăror diferențe aparente.

Produsele au aplicate reducerile. 

Cumpără

De Ceramică

De Ceramică este un studio din București, condus de Mădălina Teler. Obiectele pe care le produce sunt funcționale și decorative, realizate din diferite materiale ceramice și porțelan.

Produsele au aplicate reducerile. 

Cumpără

Bebe Organic

Bebe Organic este un magazin online cu produse pentru copilași de la 0 la 4 ani. Hăinuțele simpatice @People Wear Organic și @Serendipity Organics sunt realizate din bumbac organic sau lână, cu certificare GOTS. 

COD PROMOȚIONAL: RDW20

Cumpără

Scandinavian Design House

SDH înseamnă design scandinav în doză concentrată! Misiunea pe care echipa Scandinavian Design House (SDH) și-au asumat-o este să susțină viziunea și nevoia de spații de lucru, odihnă sau joacă complete, coerente stilistic și practice.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Una ca Luna

Anca Vintilă Dragu este designerul brandului Una ca Luna. Pasionată de creaţie și pictură, s-a specializat în pictura pe porţelan din 2007, participând la prima expozitie de grup în 2008. Anca și-a urmat pasiunea, pictura, iar în 2012 a lansat brandul Una ca Luna, ce exprimă unicitate dar are și o simbolistică personala. Așa cum numele sugerează, obiectele Una ca Luna sunt unice și nu există doua la fel.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

ALTMOD

Un arhitect, un producător de mobilă și un artist au făcut ca ALTMOD X GHICA POPA să aibă loc. De aceea, mai presus de toate, ALTMOD este un prieten - cineva în care te simți confortabil; un partener pe care te poți baza; o persoană care îți dă putere, dar care îți spune și când este timpul să te oprești și să te regândești.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Co Laboratory Design Store

Co Laboratory Design Store este magazinul cu obiecte produse de atelierul de design si productie Co Laboratory, dar și de makeri si artisti locali. Aici găsești jucării de lemn, decorațiuni pentru casă, accesorii pentru bucătărie, organizatoare pentru birou, corpuri de iluminat.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Contemporia

Contemporia este un brand de bijuterie construit din pasiune și dragoste pentru design și meșteșug iar piesele noastre sunt imaginate cu gândul de a deveni extensii ale personalității celui sau celei care alege să le poarte, nu doar elemente ce completează ținuta vestimentară.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Designknitter

 

Designknitter a pornit în primul rând de la pasiunea pentru împletit și pentru că în orice amenajare interioară vorbim despre texturi, culori, decorațiuni, accesorii. De câțiva ani se bucurăm de enorm de multe decorațiuni handmade românești, foarte utile, dar mai ales creative. 

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

DiaBuga Design

Designerul Diana Buga consideră lumina foarte importantă într-un spațiu deoarece are un rol puternic de a influența percepția asupra spațiului și capacitatea de a modifica dispoziția unei persoane. De aceea a ales să se joace cu spațiul și lumina, să descopere noi forme de exprimare și metode de a da spațiului un aer unic cu o personalitate puternică. 

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

designforkidz.com

designforkidz.com este un magazin online cu obiecte de design pentru copii. Pe lângă curatoria de obiect de design, fondatorii dezvoltă și inițiative educaționale pentru copii, bazate pe design thinking și joc creativ.

Produsele au aplicată o reducere de 20%.

Cumpără

MASS Design

La Mass Design căutăm ceea ce lipsește, experimentăm cu forme și materiale, aducem împreună designul, grafica și arhitectura și împărtășim viziunea noastră despre obiectele care ne înconjoară în viața de zi cu zi.

Produsele au aplicate reducerile. 

Cumpără

MORMI

MORMI este un mixt de idei rezultat din gândirea a doi designeri care combină experiența personală de părinte şi cea de lucru în diverse domenii creative pentru crearea de obiecte originale din lemn, durabile, frumoase, special concepute pentru învățarea prin joacă și interacțiune, pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și de raționament, a creativității și concentrării.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Moogu

MOOGU® este un brand de bijuterie contemporana creat de Andreea Mogoșanu. Printr-un proces de explorare și interpretare a realității, ea își propune să dezvolte o expresie a inimii umane și a unor emoții unice.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

POEMI

POEMI nu este doar un atelier de ceramică cu sediul în Sibiu. POEMI înseamnă o mână de oameni tineri care, fără studii sau experienţă anterioară în domeniu, învaţă continuu, experimentează şi creează obiecte funcţionale, imperfecte ca şi formă dar finisate cu mare grijă şi atenţie la detaliu.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Smaranda Almășan

Colecțiile Smaranda Almășan sunt construite cu un design elocvent, siluete precise, tăieturi disciplinate, iar stilul este „avant-gardă” pentru uz zilnic, creând o oportunitate pentru individ de a se îmbrăca experimental. 

COD PROMOȚIONAL: rdw2020

Cumpără

SSSocks

Culorile vii și modelele de pe șosetele marca SSSocks sunt concepute pentru a răspunde la întrebarea „cum te simți?” fără cuvinte, doar cu fibre fine de bumbac.

COD PROMOȚIONAL: RDW20SSS20

Cumpără

Tiny Turtle

Tiny Turtle este un brand sustenabil de îmbrăcăminte pentru copiii care sunt încurajați să exploreze constant și să descopere lumea din jurul lor fără grabă, în propriul lor ritm.

COD PROMOȚIONAL: RDW20

Cumpără

UNDRESS

UNDRESS este un brand ce oferă o abordare minimalistă asupra modei, accentul fiind pus în mod conștient pe creații de haine semnificative și atemporale.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

DEPLIN

Cosmetice organice create manual, complet naturale, pentru care echipa DEPLIN a pus la un loc toată inteligența naturii și experiența de laborator. #momentdeplin

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Bianca Georgescu

Specializată în design de încălțăminte și accesorii, designerul Bianca Georgescu își propune să atingă perfecțiunea pe care doar un pantof realizat manual o poate oferi.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

ACT

ACT este un set de tacâmuri cu mâner flexibil dedicat persoanelor cu probleme de mobilitate a membrelor superioare. ACT le redă utilizatorilor independență și le readuce bucuria de a mânca.

COD promoțional:  RDW2020 

Cumpără