Mergi la conţinutul principal
search

Online Design Market

De Ceramică

De Ceramică este un studio din București, condus de Mădălina Teler. Obiectele pe care le produce sunt funcționale și decorative, realizate din diferite materiale ceramice și porțelan.

Produsele au aplicate reducerile. 

Cumpără

Una ca Luna

Anca Vintilă Dragu este designerul brandului Una ca Luna. Pasionată de creaţie și pictură, s-a specializat în pictura pe porţelan din 2007, participând la prima expozitie de grup în 2008. Anca și-a urmat pasiunea, pictura, iar în 2012 a lansat brandul Una ca Luna, ce exprimă unicitate dar are și o simbolistică personala. Așa cum numele sugerează, obiectele Una ca Luna sunt unice și nu există doua la fel.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Designknitter

 

Designknitter a pornit în primul rând de la pasiunea pentru împletit și pentru că în orice amenajare interioară vorbim despre texturi, culori, decorațiuni, accesorii. De câțiva ani se bucurăm de enorm de multe decorațiuni handmade românești, foarte utile, dar mai ales creative. 

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

POEMI

POEMI nu este doar un atelier de ceramică cu sediul în Sibiu. POEMI înseamnă o mână de oameni tineri care, fără studii sau experienţă anterioară în domeniu, învaţă continuu, experimentează şi creează obiecte funcţionale, imperfecte ca şi formă dar finisate cu mare grijă şi atenţie la detaliu.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără