Mergi la conţinutul principal
search

Online Design Market

Scandinavian Design House

SDH înseamnă design scandinav în doză concentrată! Misiunea pe care echipa Scandinavian Design House (SDH) și-au asumat-o este să susțină viziunea și nevoia de spații de lucru, odihnă sau joacă complete, coerente stilistic și practice.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

ALTMOD

Un arhitect, un producător de mobilă și un artist au făcut ca ALTMOD X GHICA POPA să aibă loc. De aceea, mai presus de toate, ALTMOD este un prieten - cineva în care te simți confortabil; un partener pe care te poți baza; o persoană care îți dă putere, dar care îți spune și când este timpul să te oprești și să te regândești.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

Co Laboratory Design Store

Co Laboratory Design Store este magazinul cu obiecte produse de atelierul de design si productie Co Laboratory, dar și de makeri si artisti locali. Aici găsești jucării de lemn, decorațiuni pentru casă, accesorii pentru bucătărie, organizatoare pentru birou, corpuri de iluminat.

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

DiaBuga Design

Designerul Diana Buga consideră lumina foarte importantă într-un spațiu deoarece are un rol puternic de a influența percepția asupra spațiului și capacitatea de a modifica dispoziția unei persoane. De aceea a ales să se joace cu spațiul și lumina, să descopere noi forme de exprimare și metode de a da spațiului un aer unic cu o personalitate puternică. 

COD PROMOȚIONAL: RDW2020

Cumpără

MASS Design

La Mass Design căutăm ceea ce lipsește, experimentăm cu forme și materiale, aducem împreună designul, grafica și arhitectura și împărtășim viziunea noastră despre obiectele care ne înconjoară în viața de zi cu zi.

Produsele au aplicate reducerile. 

Cumpără