Mergi la conţinutul principal
search

Guest venues

Combinatul Fondului Plastic

Romanian Design Week 2021, un eveniment prezentat de The Institute și UniCredit Bank, va avea loc în perioada 4-13 iunie, la București. Vezi program

UK Focus | Sustainable & Circular Design

În Marea Britanie și în întreaga lume, noi inițiative în domeniul designului circular și sustenabil caută să răspundă provocărilor globale și să promoveze o înțelegere mai profundă a noastră și a lumii, pentru un viitor colectiv mai bun.

Vezi program

25-26 mai - ÎNCOTROCENI

O comunitate dezvoltată în jurul unui cartier bucureștean devine hotspot pe harta Romanian Design Week în ultimul weekend de festival - Încotroceni - oameni, idei, povești.

Încotroceni a început ca un grup de inițiativă format din câțiva vecini, iar astăzi a luat forma unei asociații care crește constant. În ultimii ani, vecini de curte și de business s-au antrenat în promovarea și sprijinirea întregii comunități și identități a cartierului Cotroceni.

Vezi program

22 mai, 18:00 - CREATIVE TRIBE

CREATIVE TRIBE - HUB-ul BUSINESS-URILOR CREATIVE DIN INCINTA ISAF

O comunitate de business-uri creative își lansează primul eveniment comun în cadrul Romanian Design Week și așteaptă oamenii să îi cunoască pentru prima dată în formula CREATIVE TRIBE, pe calea Giulești 14, în incinta ISAF.

Vezi program