Mergi la conţinutul principal
search

RDW Concept Store

  • 05 Februarie 2024
  • News

Fie că a fost vorba de un mic gift shop colorat, un concept store integrator sau o piață de design, RDW a gândit, încă de la prima ediție, un spațiu dedicat consumului de design românesc. Selecția noastră de furnizori, colaboratori, designeri și branduri a pus mereu accent pe potențialul și pe importanța designului local și pe creșterea relevanței comerciale a unor produse dezvoltate în România.

 

Anul acesta, ne propunem un spațiu-capsulă care să găzduiască o zonă de dialog, o galerie de design, dar și o serie de evenimente atent curatoriate, întâlniri cu designerii, prezentări de produse și întâlniri informale între branduri și consumatori.

RDW Concept Store, format susținut de Mega Mall și Promenada Mall, pun la dispoziție un spațiu de shopping cu obiecte de design local și internațional de la 9 branduri românești, printre care bijuteria de autor, articolele vestimentare, dar și obiectele de ceramică și porțelan.

 

Tot în spațiul dedicat RDW Concept Store sunt expuse o parte din proiectele speciale dezvoltate împreună cu partenerii noștri:
 

instalația „Infinite Horizon” by Mega Mall Bucuresti x @ispaceimersiv

rdw

 

colecția de upcycling fashion „It's not goodbye, it's wear you later” by Promenada x Electric Castle x Velements

rdw

„Brand merch collection” by Kozel

rdw

„Îngrijire monumentală” by Oral-B România 

rdw

„How it’s made – a timeline byCemacon”

 

rdw