Mergi la conţinutul principal
search

RDW DESIGN GO x Cotroceni

  • 06 Mai 2022
  • News

RDW Design Go reprezintă circuitul de evenimente satelit din cadrul programului festivalului Romanian Design Week. Peste 60 de evenimente și activități propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design & arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri sau cafenele vor transforma orașul într-o scenă a designului în perioada 13-22 mai. Publicul va putea participa la workshop-uri, va putea vizita ateliere de design și expoziții, desenându-și astfel propriile trasee prin oraș, (re)descoperind cartiere, locuri și idei.

În weekendul 21-22 mai, în cartierul Cotroceni se va desfășura Bazar de Cotroceni. Evenimentul de tip open-doors, aduce împreună micile afaceri locale și curțile & grădinile locuitorilor, care se deschid pentru a întări sentimentul de apartenență al comunității și pentru a crește nivelul de conștientizare asupra potențialului său, atât din punct de vedere social cât și economic. CASA MAI va fi, de asemenea, accesibilă curioșilor și vizitatorilor dornici să cunoască acest cuib creativ din Cotroceni.

incotroceni
La umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions vă așteaptă să descoperiți peste 150 de artiști locali și invitați speciali. Sesiunile de muzică se vor îmbina cu socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans contemporan, discuții și dezbateri, ateliere pentru copii.

weekend sessions