Mergi la conţinutul principal
search

Kids Love Design – Online Market

Obiecte de design pentru copii

Cei mici merită să fie sărbătoriți așa cum se cuvine indiferent de context, așadar am pregătit KIDS LOVE DESIGN Online Market pentru a marca ziua lor.

În perioada 30 mai – 1 iunie, celebrăm copiii așa cum știm cel mai bine: cu și prin design. Astfel, am pregătit un târg exclusiv online, inspirat de UniCredit Bank, care reunește produse create special pentru copii de designeri români și străini deopotrivă. Au confirmat deja prezența: Bebe Organic, Biscuit Club, Bunny Boo, Cajuki, designforkidz.com, Eematico, Elcokids, Leea Toys, LURA, Micul HAOS, Mukibooks, MORMI, Oak Toys, Raftul Adelinei și Tiny Turtle. Beneficiezi de discounturi exclusive la produsele - detalii mai jos. 

Join the event

Mukibooks

Mukibooks a luat naștere din dorința de a oferi copiilor spațiul și uneltele necesare pentru a dobândi o creștere sănătoasă. Cărțile senzoriale pe care cei de la Mukibooks le creează sunt diferite modalități prin care cel mic se acomodează cu mediul înconjurător, dar și cu el însuși.

Intră pe site în perioada 30 mai - 1 iunie, introdu în coș codul kidslovedesign pentru a beneficia de discount de 20%. 

Cumpără

Raftul Adelinei

Raftul cu carti al Adelinei este librăria virtuală unde veți putea găsi de la cărți cu povești, enciclopedii, până la jocuri si jucării educative. Te bucuri de 20% reducere în perioada 30 mai - 1 iunie, în cadrul Kids Love Design Online Market. 

Cumpără