Mergi la conţinutul principal
search

Kids Love Design – Online Market

Obiecte de design pentru copii

Cei mici merită să fie sărbătoriți așa cum se cuvine indiferent de context, așadar am pregătit KIDS LOVE DESIGN Online Market pentru a marca ziua lor.

În perioada 30 mai – 1 iunie, celebrăm copiii așa cum știm cel mai bine: cu și prin design. Astfel, am pregătit un târg exclusiv online, inspirat de UniCredit Bank, care reunește produse create special pentru copii de designeri români și străini deopotrivă. Au confirmat deja prezența: Bebe Organic, Biscuit Club, Bunny Boo, Cajuki, designforkidz.com, Eematico, Elcokids, Leea Toys, LURA, Micul HAOS, Mukibooks, MORMI, Oak Toys, Raftul Adelinei și Tiny Turtle. Beneficiezi de discounturi exclusive la produsele - detalii mai jos. 

Join the event

Biscuit Club

Generația actuală de părinți este din ce în ce mai preocupată de dezvoltarea armonioasă a celor mici, în acord cu nevoile lor reale. Biscuit Club se adreseaza lor, oferindu-le posibilitatea de a alege, în mod conștient și informat, produse de foarte bună calitate, cu un design inovator. Selecția cuprinde produse din materiale naturale, colecții ale unor designeri talentați, fabricate cu atenție la detalii, respectând oamenii și mediul. Conceptul Biscuit Club este găzduit de un spațiu cald, luminos, situat în centrul orașului, pe Calea Victoriei 45, lângă biserica Kretzulescu. BISCUIT CLUB, numele concept store-ului înseamnă un grup de prieteni originali, sclipitori și mai ales extrem de liberi. Este ceea ce își doresc să le oferim celor mici – bucuria de a se juca în voie și de a porni în noi aventuri în fiecare zi. Tocmai de aceea, produsele pe care le aduc în București sunt create și alese cu atâta grijă, pentru a aduce confort, libertate de mișcare, un strop de frumusețe și drăgălășenie celor mici.

În perioada 30 mai - 1 iunie veți beneficia de discounturi speciale la produsele lor. Enjoy! (urmăriți pagina de Facebook RDW și evenimentul dedicat pentru a vedea exact selecția de obiecte)

Cumpără