Mergi la conţinutul principal
search

Kids Love Design – Online Market

Obiecte de design pentru copii

Cei mici merită să fie sărbătoriți așa cum se cuvine indiferent de context, așadar am pregătit KIDS LOVE DESIGN Online Market pentru a marca ziua lor.

În perioada 30 mai – 1 iunie, celebrăm copiii așa cum știm cel mai bine: cu și prin design. Astfel, am pregătit un târg exclusiv online, inspirat de UniCredit Bank, care reunește produse create special pentru copii de designeri români și străini deopotrivă. Au confirmat deja prezența: Bebe Organic, Biscuit Club, Bunny Boo, Cajuki, designforkidz.com, Eematico, Elcokids, Leea Toys, LURA, Micul HAOS, Mukibooks, MORMI, Oak Toys, Raftul Adelinei și Tiny Turtle. Beneficiezi de discounturi exclusive la produsele - detalii mai jos. 

Join the event

Bunny Boo

În cadrul magazinului Bunny Boo nu veți găsi doar un simplu produs, ci multă grijă și implicare. Bunny Boo este despre suflet – atât despre sufletul mamei care l-a creat, Cristina Pop, cât și despre sufletul tuturor mamelor, oglindit în fiecare cadou pregătit cu mult drag pentru cei mici.

În perioada 30 mai - 1 iunie beneficiezi de 20% discount la o selecție de produse folosind codul KIDS20 în coșul de cumpărături de pe site-ul lor. 

Cumpără

Leea Toys

Leea Toys creează din anul 2015 obiecte pentru joaca, educația și dezvoltarea fructuoasă a celor mici. Jucăriile produse de către Dan Popa și echipa sa sunt obiecte care le netezesc calea copiilor spre învățare, dezvoltare de abilități, câștigarea independenței și controlului asupra lumii fizice, într-un mod atractiv și inovativ. Ei numesc acest lucru joacă inteligentă.

În perioada 30 mai - 1 iunie beneficiezi de discount la produsele selectate folosind codul KIDSLOVEDESIGN. (urmăriți pagina de Facebook RDW și evenimentul dedicat pentru a vedea exact selecția de obiecte)

Cumpără

Lura

Lura este atelierul creat din dorința Ralucăi de a oferi un spațiu în care cei mici să se simtă în siguranță și să poată crește armonios. Raluca a studiat designul interior așa că toate piesele sunt atent gândite înainte de a fi oferite spre folosire, iar materialele sunt realizate din lemn natural fără substanțe periculoase pentru copii.

Beneficiezi de discount 20% față de prețul de pe site adăugând  pe site codul promoțional kn85s7wz la produsele selectate. (urmăriți pagina de Facebook RDW și evenimentul dedicat pentru a vedea exact selecția de obiecte)

Cumpără