Mergi la conţinutul principal
search

Kids Love Design – Online Market

Obiecte de design pentru copii

Cei mici merită să fie sărbătoriți așa cum se cuvine indiferent de context, așadar am pregătit KIDS LOVE DESIGN Online Market pentru a marca ziua lor.

În perioada 30 mai – 1 iunie, celebrăm copiii așa cum știm cel mai bine: cu și prin design. Astfel, am pregătit un târg exclusiv online, inspirat de UniCredit Bank, care reunește produse create special pentru copii de designeri români și străini deopotrivă. Au confirmat deja prezența: Bebe Organic, Biscuit Club, Bunny Boo, Cajuki, designforkidz.com, Eematico, Elcokids, Leea Toys, LURA, Micul HAOS, Mukibooks, MORMI, Oak Toys, Raftul Adelinei și Tiny Turtle. Beneficiezi de discounturi exclusive la produsele - detalii mai jos. 

Join the event

Eematico

Eematico meșterește jucării pentru a le oferi copiilor ocazia să exploreze și să descopere lumea prin joacă. Și astfel, învățând, să poată să se joace cât mai mult timp. Jucării pentru meșterit, jucării pentru joacă, jucării pentru învățat; jucării pentru mâini, jucării pentru minte, jucării pentru inima; jucării de neuitat... Într-un cuvânt: jucăriile eematico!

În perioada 30 mai - 1 iunie beneficiezi de reduceri la jucăriile lor. Check them out! (urmăriți pagina de Facebook RDW și evenimentul dedicat pentru a vedea exact selecția de obiecte)

Cumpără

Oak Toys

Oaktoys este atelierul unde găsim jucăriile care-i vor învăța pe cei mici să descopere mediul înconjurător, să-și dezvolte puterea de concentrare, dar și piesele de mobilier special construite pentru aceste jucării. Echipa Oaktoys a pornit de la filosofia „Când ne jucăm suntem bucuroși.” și a reușit să creeze obiecte folositoare celor mici.

În perioada 30 mai - 1 iunie beneficiezi de reduceri speciale la produsele selectate, doar în cadrul Kids Love Design Online Market. 

Cumpără

Bebe Organic

Bebe Organic este un magazin online cu produse pentru copilași de la 0 la 4 ani. Hăinuțele simpatice de la People Wear Organic și Serendipity Organics sunt realizate din bumbac organic sau lână, cu certificare GOTS. Sunt gândite în spiritul funcționalității, pentru a fi cât mai comode, dar în același timp protejează pielea sensibilă a celor mici și aduc zâmbete celor mari. Jucăriile din cauciuc natural de la Oli&Carol, Barcelona, au un design unic în Europa și sunt super atractive pentru pitici de la 3 luni la 2 ani.

În perioada 30 mai - 1 iunie beneficiezi de 20% discount la o selecție de produse Bebe Organic. Pentru că Bebe Organic loves design :)

 

Cumpără

designforkidz.com

designforkidz.com este un magazin online cu obiecte de design pentru copii. Pe lângă curatoria de obiect de design, fondatorii dezvoltă și inițiative educaționale pentru copii, bazate pe design thinking și joc creativ.

În cadrul Kids Love Design Online Market, beneficiați de 20% discount la produsele selectate alegând opțiunea KIDS LOVE DESIGN din shop, între 30 mai -1 iunie. (pentru a vedea doar produsele care beneficiază de reducere, scrieți în câmpul de căutare rdw 2020)

Cumpără

Elcokids

Un magazin de poveste, inspirat de o fetiță dulce, care și-a fascinat părinții și le-a dat ideea unui loc în care pot aduce cele mai frumoase jucării pentru copii. Încă de la început am vrut să aducem în magazinul nostru jucării și produse de calitate superioară de la cei mai apreciați creatori sau cum își spune unul din brandurile noastre favorite Creatori de Tandrețe. Vă invităm să descoperiți Universul Elcokids plin cu jucării de la cunoscutele branduri Internaționale Llorens, Kaloo, Le Toy Van și multe altele.

Folosiți codul KIDSLOVEDESIGN la checkout pe site-ul lor în perioada 30 mai - 1 Iunie 2020 și beneficiezi de reducerea de 20% pentru minunatele jucării Elcokids.

Cumpără

Micul Haos

Micul Haos a început în 2013 ca o comunitate e personaje inspirate de realitate. Personaje cu care poți să te joci, personaje care stârnesc curiozitatea și creativitatea în contexte reale.

În cadrul Kids Love Design Online Market, Micul Haos oferă reduceri speciale la produsele selectate folosind codul KIDSLOVEDESIGN. Check them out!

 

Cumpără

Mormi

MORMI este un mixt de idei rezultat din gândirea a doi designeri care combină experiența personală de părinte şi cea de lucru în diverse domenii creative pentru crearea de obiecte și jocuri educaționale originale, centrate pe soluții funcționale și estetice. Obiectele MORMI sunt special concepute pentru învățarea prin joacă și interacțiune, încurajând creativitatea și folosirea imaginației.

Beneficiezi de reduceri de 20% la produsele selectate de pe site-ul MORMI, în perioada 30 mai - 1 iunie. (urmăriți pagina de Facebook RDW și evenimentul dedicat pentru a vedea exact selecția de obiecte)

Cumpără

Mukibooks

Mukibooks a luat naștere din dorința de a oferi copiilor spațiul și uneltele necesare pentru a dobândi o creștere sănătoasă. Cărțile senzoriale pe care cei de la Mukibooks le creează sunt diferite modalități prin care cel mic se acomodează cu mediul înconjurător, dar și cu el însuși.

Intră pe site în perioada 30 mai - 1 iunie, introdu în coș codul kidslovedesign pentru a beneficia de discount de 20%. 

Cumpără