Mergi la conţinutul principal
search

Kids Love Design – Online Market

Obiecte de design pentru copii

Cei mici merită să fie sărbătoriți așa cum se cuvine indiferent de context, așadar am pregătit KIDS LOVE DESIGN Online Market pentru a marca ziua lor.

În perioada 30 mai – 1 iunie, celebrăm copiii așa cum știm cel mai bine: cu și prin design. Astfel, am pregătit un târg exclusiv online, inspirat de UniCredit Bank, care reunește produse create special pentru copii de designeri români și străini deopotrivă. Au confirmat deja prezența: Bebe Organic, Biscuit Club, Bunny Boo, Cajuki, designforkidz.com, Eematico, Elcokids, Leea Toys, LURA, Micul HAOS, Mukibooks, MORMI, Oak Toys, Raftul Adelinei și Tiny Turtle. Beneficiezi de discounturi exclusive la produsele - detalii mai jos. 

Join the event

Bebe Organic

Bebe Organic este un magazin online cu produse pentru copilași de la 0 la 4 ani. Hăinuțele simpatice de la People Wear Organic și Serendipity Organics sunt realizate din bumbac organic sau lână, cu certificare GOTS. Sunt gândite în spiritul funcționalității, pentru a fi cât mai comode, dar în același timp protejează pielea sensibilă a celor mici și aduc zâmbete celor mari. Jucăriile din cauciuc natural de la Oli&Carol, Barcelona, au un design unic în Europa și sunt super atractive pentru pitici de la 3 luni la 2 ani.

În perioada 30 mai - 1 iunie beneficiezi de 20% discount la o selecție de produse Bebe Organic. Pentru că Bebe Organic loves design :)

 

Cumpără

Cajuki

Cajuki este un loc unde materialele organice certificate își găsesc loc printre hainele, încâlțările și jucăriile dedicate copiilor pe care Constanța și Alina le vând cu drag. Pe site-ul celor de la cajuki puteți găsi o selecție de branduri sustenabile atent realizate pentru copii de la 0 la 10 ani.

Veți avea parte de reduceri speciale pe site-ul lor în perioada 30 mai - 1 iunie folosind codul KIDSLOVEDESIGN la checkout pe site-ul lor. Happy shopping!

 

Cumpără

Tiny Turtle

Tiny Turtle este un brand de îmbrăcăminte pentru copiii care sunt încurajați să exploreze constant și să descopere lumea din jurul lor fără grabă, în propriul lor ritm. Tiny Turtle s-a conturat dintr-o veche pasiune pentru croitorie și o preferință clară pentru estetica minimalistă. Brandul își doreste să pună în evidență naturalețea celor mici prin piese versatile și lejere, cu un design timeless și linii cât mai simple.

În perioada 30 mai - 1 iunie beneficiezi de 20% discount la produsele selectate de pe site-ul lor fosolind codul KIDSLOVEDESIGN20. 

Cumpără